Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
geen verkoop onder de 18

Product filter

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Flavourart kopen

Er zijn 9 Producten
  E-Liquid vanaf 3mg/ml bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

Flavourart - De marktleider van Italiaanse E-Liquids!

Flavourart is een wereldwijd bekende en gerenomeerde fabrikant van e-liquids afkomstig uit Italië. De E-Liquids van Flavourart zijn verkrijgbaar in heerlijke smaken geproduceerd uit hoogwaardige en goedgekeurde grondstoffen.

Flavourart e-liquids

De e-liquids van Flavourart zijn verkrijgbaar in 18 smaken en 3 verschillende sterktes: 0 mg/ml, 9 mg/ml en 18 mg/ml. Een flesje van Flavourart bevat altijd 10ml e-liquid.

Premium Tabak e-liquids

Veel dampers hebben vaak de voorkeur voor e-liquids die te vergelijken zijn met tabak van de traditionele sigaret. Flavourart heeft er alles aan gedaan om de tabak e-liquids zoveel mogelijk na te bootsen met een fijn afgestemde mix van aroma's. E-Liquid smaken zoals Cowboy Blend, Max Blend, Virginia en Desert Ship zijn een goed voorbeeld hiervan. Deze E-Liquids hebben veel te bieden als het gaat om een echte smaak van Tabak.
Flavourart heeft te bieden waar elke ex-roker naar verlangt.

Menthol e-liquids

Ook voor de mentholliefhebbers is Flavourart een goede keuze. In ons assortiment hebben wij de 2 beste menthol smaken opgenomen, Menthol Artic Winter en Pepermunt Mild Winter welke een heerlijke frisse menthol smaak geven tijdens het inhaleren.

Flavourart kwaliteit - gevarieerde en uitgebalanceerde smaak!

De e-liquids van Flavourart zijn verkrijgbaar zonder nicotine, maar ook met 9 mg/ml of 18 mg/ml nicotine. Deze diversiteit geeft elke damper de gelegenheid om de juiste sterkte te vinden. De smaken van Flavourart zijn erg verschillend en uitgebalanceerd voor een ruime keuze en persoonlijke voorkeur van smaak.