Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
geen verkoop onder de 18

Merken

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Joyetech eGo One

Klein en krachtig, de eGo One is The-One voor iedereen!

Meer info...

Joyetech eGo One

Beschikbaarheid: woensdag, oktober 17, 2018

€ 32,95

Laatste item op voorraad!

Product omschrijving

Klein en krachtig, de eGo ONE is The-ONE voor iedereen. De Joyetech eGo One onderscheidt zich van andere e-sigaretten, een klein apparaat op hand formaat en toch zeer krachtig. De batterij van de eGo ONE is 1100mAh uitgerust met een 1.8ml clearomizer met een 0.5ohm en 1.0ohm atomizer.

De clearomizer beschikt over een Airflow control en biedt verschillende damp mogelijkheden in combinatie met de Atomizers. De verschillende atomizers zijn bedoeld voor bijvoorbeeld alleen via de mond te inhaleren, via de mond en longen te inhaleren of direct via de longen te inhaleren.

 

eGo ONE CL 1.0ohm Atomizer - Voor via de mond inhaleren
eGo ONE CL 1.0ohm is vooral geschikt voor via de mond inhaleren. Het geeft een vergelijkbaar gevoel als het nemen van een trekje van een echte sigaret. Dankzij de zwaardere trekkracht is deze atomizer perfect voor men die dezelfde sensatie als een tabak sigaret wilt krijgen.

eGo ONE CL 0.5ohm Atomizer - Voor via de longen inhaleren
eGo ONE CL 0.5ohm is geschikt voor via de mond en longen te inhaleren. De atomizer met sub ohm kan gemakkelijk een enorme hoeveelheid damp cre"eren. Dankzij het soepele inhaleren is deze atomizer perfect voor een grote hoeveelheid damp te produceren.

Inhoud
:
1x  eGo ONE batterij
2x  eGo ONE CL Atomizer coil (0.5/1.0ohm)
1x  eGo ONE Atomizer basis
1x  eGo ONE Mondstuk (Metaal)
1x eGo ONE Mondstuk (Organisch Glas)
1x USB Kabel
1x Handleiding en garantie bon
1x Muur Adapter

Belangrijke informatie

E-Liquid is niet inbegrepen bij dit product en dient u apart bij te bestellen om gebruik te kunnen maken van dit apparaat.
Klik hier voor een overzicht van al onze e-liquids.

Product eigenschappen

GebruiksgemakUitgebreid

Populaire producten

10ml Feellife - Banaan

10ml...

€ 2,99

10ml Feellife - Menthol

10ml...

€ 2,99

10ml Feellife - Energy Drink

10ml...

€ 2,99

10ml Feellife - Black Tobacco

10ml...

€ 2,99

10ml Feellife - British Tobacco

10ml...

€ 2,99

Joyetech eGo One <p>Klein en krachtig, de eGo ONE is The-ONE voor iedereen. De Joyetech eGo One onderscheidt zich van andere e-sigaretten, een klein apparaat op hand formaat en toch zeer krachtig. De batterij van de eGo ONE is 1100mAh uitgerust met een 1.8ml clearomizer met een 0.5ohm en 1.0ohm atomizer.<br /> <br /> De clearomizer beschikt over een Airflow control en biedt verschillende damp mogelijkheden in combinatie met de Atomizers. De verschillende atomizers zijn bedoeld voor bijvoorbeeld alleen via de mond te inhaleren, via de mond en longen te inhaleren of direct via de longen te inhaleren.</p> <p> </p> <p><strong>eGo</strong><strong> ONE CL 1.0ohm Atomizer - Voor via de mond inhaleren</strong><br /> eGo ONE CL 1.0ohm is vooral geschikt voor via de mond inhaleren. Het geeft een vergelijkbaar gevoel als het nemen van een trekje van een echte sigaret. Dankzij de zwaardere trekkracht is deze atomizer perfect voor men die dezelfde sensatie als een tabak sigaret wilt krijgen.<br /> <br /> <strong>eGo</strong><strong> ONE CL 0.5ohm Atomizer - Voor via de longen inhaleren</strong><br /> eGo ONE CL 0.5ohm is geschikt voor via de mond en longen te inhaleren. De atomizer met sub ohm kan gemakkelijk een enorme hoeveelheid damp cre"eren. Dankzij het soepele inhaleren is deze atomizer perfect voor een grote hoeveelheid damp te produceren.<br /> <strong><br /> Inhoud</strong>: <br /> 1x  eGo ONE batterij <br /> 2x  eGo ONE CL Atomizer coil (0.5/1.0ohm)<br /> 1x  eGo ONE Atomizer basis<br /> 1x  eGo ONE Mondstuk (Metaal)<br /> 1x eGo ONE Mondstuk (Organisch Glas) <br /> 1x USB Kabel<br /> 1x Handleiding en garantie bon<br /> 1x Muur Adapter</p>
€ 32,95

Productbeoordelingen

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Joyetech eGo One

Joyetech eGo One

Klein en krachtig, de eGo One is The-One voor iedereen!

Schrijf uw recensie

Bekeken producten