veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
scherpe prijzen en kortingen

Merken

Nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Privacy

Privacy

Deze website wordt beheerd door Business Ontime. Bij bezoek aan deze website kan Business Ontime gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten, reactieformulieren, aanmelding voor de nieuwsbrief, orderformulieren of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert Business Ontime uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde Gedragscode, uw persoonsgegevens door Business Ontime beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit Privacy Statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van cookies op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

No-spam verklaring
Business Ontime stuurt nooit reclameboodschappen naar uw mailbox, fax of postadres wanneer u heeft aangegeven dergelijke berichten niet (meer) te willen ontvangen. U kunt op ieder moment aangeven dat u geen informatie wilt ontvangen van Business Ontime. Zie hieronder voor de adresgegevens.

Gegevensverwerking
Business Ontime verzamelt en verwerkt informatie met betrekking tot cliënten en bezoekers van deze website voorzover noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst.

In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op:

  • het kunnen aanbieden van informatie met betrekking tot producten en diensten van Business Ontime en gerelateerde derden en het kunnen uitvoeren van promotie-activiteiten
  • het beoordelen en accepteren van (potentiële) klanten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het afwikkelen van orders
  • het verrichten van analyses van gegevens ten behoeve van statistische doeleinden.


De informatie die u beschikbaar stelt via deze website kan verder gebruikt worden om u te informeren over, onder andere, de website en mogelijke veranderingen ten aanzien van het gebruik van de website.

Cookies
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst.

U kunt het gebruik van cookies via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website, met name voor het on-line winkel gedeelte, eventuele forums en linkpagina's en order- en reactieformulieren.

Websites van derden
Dit Privacy Statement is niet van toepassing is op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.


Vragen
Voor vragen over dit Privacy Statement en/of de wijze waarop Business Ontime uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u een brief sturen naar Business Ontime, onyxhorst 66. 2592HC, Den Haag. Indien u geen prijs stelt op informatie over onze producten of diensten kunt u dit eveneens schriftelijk aan ons doorgeven.


Wijzigingen Privacy verklaring

Business Ontime behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Laatste product beoordelingen