veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
scherpe prijzen en kortingen

Nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Elektronische Sigaret kopen kopen


Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/businessontime.nl/e-smoker.nl/modules/pc_productcomments/pc_productcomments.php on line 355

Elektronische Sigaret kopen

De Elektronische sigaret is minder ongezond dan de klassieke tabakssigaretten en kan u helpen met het stoppen met roken. Doordat er verdamping plaats vindt en geen daadwerkelijke verbranding , komen er minder schadelijke stoffen vrij. Bij een elektronische sigaret zult geen teer of koolmonoxide binnen krijgen want dit zit niet in de e-liquids ofwel e-vloeistoffen. Daarnaast is de elektronische sigaret niet onderhevig aan het rookverbod.

De voordelen van een elektronische sigaret en een e-sigaret kopen:

  • Tot wel 50% goedkoper dan reguliere sigaretten
  • Minder schadelijk dan reguliere sigaretten
  • Overal te gebruiken omdat de damp niet schadelijk is voor omstanders
  • Smaak- en stijlvol alternatief voor het roken

 

De E-Sigaret / e-smoker is te zien als volwaardig alternatief voor de reguliere tabakssigaret. Diverse benamingen worden voor het product gebruikt waaronder: e-smoker, e-smoker, damper of elektrische inhalator. Alle navulbare E-Sigaretten bestaan uit drie benodigdheden te noemen: de batterij, de clearomizer (vaak met losse atomizer) en e-vloeistof.


De eerste e-sigaret voor commerciële doeleinden werd eind 2003 ontwikkeld. Het duurde echter tot 2007 voordat dit stukje vooruitstrevende techniek ook op de Nederlandse markt kwam hierna is het razendsnel gegaan met deze branche en zijn er anno 2014 vele merken e-sigaretten verkrijgbaar. Bekende fabrikanten waar wij mee samenwerken zijn: Kangertech,Smoktech, Vision, Innokin, eGo,Joytech en Justfog. Doordat de vraag en het aanbod nog steeds groeiende is verwachten we aankomende jaren steeds meer technische innovaties en zal de prijs steeds lager worden. Nadeel kan zijn dat u niet een duidelijk beeld heeft waar u moet starten als beginnende damper, waar nodig kunt u zich dan altijd telefonisch of online laten adviseren door onze getrainde en professionele medewerkers.


Een belangrijk en onmisbaar onderdeel van de e-sigaret is e-liquid, daarom volgt hier informatie over e-liquid zodat u alles te weten komt over deze vloeistof.

Zonder e-liquid kunt u geen gebruik maken van de elektrische sigaret, de elektronische sigaret verdampt namelijk de liquid in de clearomizer, die de gebruiker vervolgens inhaleert. e-liquid kopen doe je bij E-smoker.nl. Bij het inhaleren van e-liquid voelt u net als bij normaal roken de zogenaamde “throat hit” oftewel de damp op de keel. Hoe hoger de nicotine gehalte hoe zwaarder de throat hit. De damp van de e-sigaret ziet er net uit als bij normaal roken.

 

 E-sigaret