veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
scherpe prijzen en kortingen

Nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

E Sigaret Kopen kopen


Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/businessontime.nl/e-smoker.nl/modules/pc_productcomments/pc_productcomments.php on line 355

E Sigaret Kopen

De E sigaret kopen kunt u zeer voordelig bij E-smoker.nl. De e sigaret is te zien als volwaardig alternatief voor de reguliere tabakssigaret. Diverse benamingen worden voor het product gebruikt waaronder: e-smoker, e-smoker, damper of elektrische inhalator. Alle navulbare E-Sigaretten bestaan uit drie benodigdheden te noemen: de batterij, de clearomizer (vaak met losse atomizer) en e-vloeistof.


De E sigaret is een smaak- en stijlvolle manier van roken. Het is een minder ongezond ten opzichte van de klassieke tabakssigaretten en kan zodoende uitkomst bieden wanneer u probeert te stoppen met roken. Doordat er geen daadwerkelijke verbranding plaats vindt maar verdamping, komen er minder schadelijke stoffen vrij. Ook zult u geen teer of koolmonoxide binnen krijgen omdat dit niet zit in de e-liquids ofwel e-vloeistoffen. Een groot voordeel van een e-sigaret kopen is dat het niet onderhevig is aan het rookverbod en mag u deze zodoende op veel meer plaatsen gebruiken dan reguliere sigaretten.


E sigaret kopen vanaf 2003


De eerste E-Sigaret voor commerciële doeleinden werd eind 2003 ontwikkeld. Het duurde echter tot 2007 voordat dit stukje vooruitstrevende techniek ook op de Nederlandse markt kwam hierna is het razendsnel gegaan met deze branche en zijn er anno 2014 vele merken e sigaretten verkrijgbaar. Bekende fabrikanten waar wij mee samenwerken zijn: Kangertech,Smoktech, Vision, Innokin, eGo,Joytech en Justfog. Doordat de vraag en het aanbod nog steeds groeiende is verwachten we aankomende jaren steeds meer technische innovaties en zal de prijs steeds lager worden. Een nadeel van een e sigaret kopen kan zijn dat u niet een duidelijk beeld heeft waar u moet starten als beginnende damper, waar nodig kunt u zich dan altijd telefonisch of online laten adviseren door onze getrainde en professionele medewerkers.


E sigaret kopen kan vanaf 2007 in Nederland. De e-liquids kopen kon in 2009 en was in die tijd niet altijd een succes. De e-liquids kwamen vooral uit China en men wist vaak niet wat de ingrediënten waren en/of de nicotine gehaltes wel accuraat waren. Vanwege de enorme populariteit sinds 2010-2014 is de controle op kwaliteit en het aanbod van e-liquids sterk verbeterd. De voedsel en warenautoriteit heeft veel grote webwinkels gecontroleerd op de nicotine gehaltes en verpakkingen. Bij e-smoker.nl heeft de voedsel en warenautoriteit in Januari 2014 de e-liquids gecontoleerd met als resutlaat dat de liquids van e-smoker goed gekeurd zijn. De verpakking voldeed niet aan de richtlijnen en is hierna gewijzigd. E-liquids kopen is ook mogelijk bij E-smoker.nl.


E sigaret kopen bij E-smoker.nl.