veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
scherpe prijzen en kortingen

Nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

E-Sigaret Ervaringen kopen


Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/businessontime.nl/e-smoker.nl/modules/pc_productcomments/pc_productcomments.php on line 355

E-Sigaret Ervaringen

Ik heb deze blog voor e-smoker geschreven omdat ik erg blij ben dat in eindelijk van de sigaret af ben. Ik rookte ongeveer 35 sigaretten per dag en dat meer dan 30 jaar lang. Sinds ik gestopt ben met roken zie ik het licht en allerlei voordelen dienen zich aan en dit wil ik graag met iedereen delen. In mijn geval houd ik meer geld over wat voorheen niet het geval was en de druk op mijn borst en kortademigheid is geheel verdwenen!

CO WaardeIk ben gestopt met roken door hulp te zoeken en door een bijeenkomst te volgen van
7 dagen in 7 weken onder leiding van een erkend en deskundig iemand.

Er werdt na de derde dag dat ik gestopt was met roken elke cursusdag gecontroleerd of ik niet gerookt had doormiddel van een co (carbon monoxide) meting. De hoogte van het gehalte was vlak na het roken ongeveer rond de 35CO, na twee weken was dat al gezakt naar 3CO wat betekent dat je schoon bent.


Om de volgende redenen ben ik gestopt:

  • Gezondheid
  • Financiën
  • Dwangmatigheid
     

had ik moeite met stoppen?
Ja, het begin is even moeilijk maar dat zijn kortstondige momenten wat na verloop van tijd slijt. Ik woog dingen tegen elkaar af. Dan komen er altijd verschillende fabels om de hoek kijken om je een reden te geven om toch te roken. Bijvoorbeeld het aankomen in gewicht, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. 

Er zijn genoeg middelen om de afkick verschijnselen te vereenvoudigen ik weet dat ieder zijn eigen manier vind in de verkrijgbare(medicijnen) producten.  In mijn geval was het de E-sigaret welke voor mij heeft geholpen van de sigaretten af te blijven. Dat naar mijn idee in een bijzonder kwaad daglicht wordt gezet. Ik heb er in ieder geval heel veel baat bij, complete larie koek die negatieve rapporten, aldus dat vind ik. Ik baseer dit alleen al op het feit dat mijn CO meting geen CO meer meet sinds ik elektrisch damp. 

Wel had ik ongeveer 3 maanden nog af en toe die soms korte verlangens naar een sigaret maar ook dat verdwijnt na verloop van tijd.

Hier onder nog even een overzicht wat je allemaal binnenkrijgt met het roken van een tabak sigaret!
Als dit niet stimuleert om te stoppen, veel succes!


Aldus een trouwe klant van E-Smoker

Sigaret gifstoffen