veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
scherpe prijzen en kortingen

Nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

E-Liquid Kopen kopen


Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/businessontime.nl/e-smoker.nl/modules/pc_productcomments/pc_productcomments.php on line 355

E-Liquid Kopen

Een e-liquid kopen is een verstandige aankoop, de e-liquid bevat geen teer en koolmonoxide. Omdat er geen verbranding plaatsvindt van de e-liquid komen er ook geen giftige chemicaliën van de verbranding vrij zoals wel het geval is bij reguliere sigaretten. Het hoofdbestandsdeel van de vloeistoffen is de smaakloze stof Propleenglycol. Deze niet carcinogene stof wordt binnen de EU in diverse producten gebruikt. Daarnaast zitten er afhankelijk van de smaak e-liquid diverse smaak- en kleurstoffen in de vloeistof. Het nicotinegehalte in de vloeistof is zelf uit te kiezen respectievelijk in de sterktes 0mg (none), 8mg (low), 11mg (medium) en 18mg (high).

Bekijk hier alle e-liquids


De e-liquid kopen kunt u in vele smaken, nicotinesterktes en merken. Enkele grote fabrikanten van eliquids zijn: Joytech, Dekang, Steamline en Feellife. Wij werken alleen samen met Feellife dit omdat de smaak van hun e-liquids onovertroffen is en ze een zeer breed keuze aanbod in smaken hebben. De e-liquids kopen kunt in verschillende sterktes. De sterktes in nicotine van de e-liquids variëren van 0mg, 8mg, 11mg en 18mg. Door dit verschil in sterktes kunt u zelf bepalen hoeveel nicotine u binnenkrijgt en wellicht een gedegen plan opstellen om de nicotinesterkte af te bouwen om zo van uw rookverslaving af te komen.

 

Nicotine is een zeer verslavende stof en levert, net zoals bij tabakssigaretten, een risico op hart- en vaatziektes. Hoe meer nicotine de e-liquid bevat hoe zwaarder de damp op keel aanvoelt. Veel mensen die van tabak overstappen naar elektronisch roken kiezen voor een hoog nicotinegehalte zodat de dampervaring overeenkomt met die van het roken van sigaretten. E-liquid kopen kan zeer voordelig, zo is een flesje van het merk Feellife liquid bij ons slechts 2.95,-.


Het bijvullen van de elektronische sigaret is zeer eenvoudig en ze zijn zo gemaakt dat iedereen dit zou kunnen doen. De elektrische sigaret verschilt wezenlijk van de shisha pen waarbij de vloeistof al in de sigaret zit en voor eenmalig gebruik is.
We hebben een groot assortiment van smaken en sterktes en via de site kunt u kinderlijk eenvoudig een e-smoker bestellen. Daarnaast hebben we ook samengestelde smaakpakketten zodat u erachter kunt komen welke e-liquids u het meeste bevalt.


Qua gezondheidsaspect merken veel voormalig tabak rokers dat ze d.m.v. de e-smoker vrijer ademen, een betere conditie hebben en meer energie overhouden, daarnaast vindt er geen verkleuring van de huid en het gebit door tabaksrook plaats. Uit ervaring blijkt ook dat omstanders vele malen minder last van elektrische damp hebben en dat het op veel meer overdekte plekken wordt geaccepteerd.

 

E-liquid kopen bij E-smoker.nl