veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
scherpe prijzen en kortingen

Nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Beste E-Sigaret kopen

Er is 1 Product
 • Starter Kit - eGo-T2

  Bekijk
  61 beoordelingen

  € 29,95

  Starter Kit - De eGo-T2 elektrische sigaret met 1100 mAh batterij en 2ml tankcapiciteit.

  Voor 16:00 uur besteld

  Dezelfde dag verzonden

Beste E-Sigaret

Hoewel de e-sigaret een alternatief is voor de traditionele sigaret zijn er een paar subtiele verschillen. Voor vele is de rookervaring grotendeels hetzelfde, maar voor sommige zijn de effecten niet zo bevredigend. In sommige gevallen krijgt de damper toch niet de zelfde ervaring als het roken van de traditionele sigaret. Uit onderzoek blijkt dat dit komt aangezien ze niet die sterke kriebel in de keel krijgen en schakelen dan direct weer over op de traditionele sigaret. Naar ons idee is dat een slecht excuus. Vaak proberen rokers die overstappen een starter kit met lage nicotine sterkte en dat is nou juist wat ervoor zorgt dat je een kriebel in de keel krijgt, de nicotine sterkte. Het is dus gewoon even uit proberen welke sterkte het beste bij jou past en het meest overeenkomt met de sigaretten die je vooraf rookte.

Wij hebben uitgezocht hoe rokers een betere “keel kriebel” kunnen krijgen om het maar zo te noemen. Een keel kriebel kan worden gedefinieerd als een gevoel dat achterin de keel en je longen ontstaat tijdens het roken van een sigaret of elektronische sigaret. Deze ervaring wordt beschouwd als een zeer belangrijk onderdeel van het algehele roken.

Zo deelde al vele klanten hun mening en e-sigaret ervaringen met ons en kunnen wij op basis daarvan jou een goed advies geven over wat bij jou past om toch het juiste gevoel te krijgen. Sommige vereisen een sterke keel kriebel, terwijl andere dat juist liever niet hebben. Zo verschillen ook de meningen over de sterktes van de e-liquids bij de een zal het lijken of je niets inademt en bij de ander zal het weer te sterk zijn en doet het zelfs zeer in de keel. Je kunt het zien als het verschil tussen bijvoorbeeld zware shag of een light sigaret, een groot verschil van gevoel in de keel. Zo werkt het ook met de e-liquid, het is maar net even uitproberen welke smaak en sterkte het meest in de buurt komt van wat je gewend bent. Als je een regelmatige roker bent geweest heb je ongetwijfeld gemerkt dat de verschillen van keel kriebels ook erg gevarieerd zijn in vergelijking met zware en lichte sigaretten. Zo zit het dus ook bij e-sigaret ervaringen!

Een keel kriebel van de e-sigaret wordt grotendeels bepaald door de nicotine sterkte en de kwaliteit van de e-liquid die je gebruikt. Afgezien van de e-liquid hangt het er ook nog van af wat voor e-sigaret je gebruikt. Om een soortgelijke keel kriebel te krijgen met een e-sigaret is het een kwestie van experimenteren en als je wilt stoppen met roken en overstappen op de e-sigaret is het een kwestie van doorzetten, het is natuurlijk ook een gewenning.

Als volgt een voorbeeld waarom vele al snel afhaken en de vergelijking tot een traditionele sigaret niet kunnen maken. Het apparaat wordt vaak verkeerd in gebruik genomen en dan ook nog eens de verkeerde e-liquid sterkte en smaak gebruikt.

De eerste stap is om te beginnen hoe je met het apparaat om moet gaan.
Uit onderzoek blijkt dat veel traditionele rokers een bevredigend gevoel krijgen door korte en krachtige trekjes te nemen. Bij elektrische sigaretten zijn het langere rustige trekjes en duren van drie tot vijf seconden. Dit genereert een dikkere damp die op zijn beurt zorgt voor een sterkere keel kriebel en meer voldoening. De hoeveelheid damp die u produceert heeft een sterke invloed op hoe sterk de keel kriebel is. Duidelijk een verschil dus in vergelijking met de traditionele sigaret en een zeer handige tip voor als je gaat starten met elektrisch roken.

Je zult misschien wel denken dat het lang zal duren voordat je voldoening haalt uit de e-sigaret in vergelijking tot de traditionele sigaret. Wij hebben al vele e-sigaret ervaringen meegekregen en op basis daarvan dit artikel geschreven. Uit ons onderzoek blijkt dat dat je van een e-sigaret 2-3 lange diepe trekjes nodig hebt om het zelfde gevoel te krijgen als van de traditionele sigaret. Dit kost bijna even veel tijd als dat je een normaal een sigaret oprookt en daarom het apparaat wellicht alweer neer zult leggen, tegelijkertijd een groot voordeel dus!

Mocht jij na die 2-3 trekjes nog geen voldoening hebben, maak je dan geen zorgen er zijn nog veel meer tips om er voor te zorgen dat je niet terug hoeft naar de traditionele sigaret!

Met lange diepe trekjes kan het bij sommige nog steeds geen voldoening geven, er zijn dan wellicht wat aanpassingen nodig. Een van de oorzaken zou de e-liquid kunnen zijn. Smaken zoals pepermunt, vanille of appel is een van de redenen waarom elektrische sigaretten zo aantrekkelijk zijn, maar er zijn ook andere smaken zoals virginia of toasted tobacco welke wellicht interessantere smaken zouden zijn om toch die voldoening uit de e-sigaret te halen.

Het schoonhouden van het apparaat en de batterij opladen is een volgende stap om er voor te zorgen een bevredigend gevoel te krijgen en ook niet te vergeten de clearomizer welke een van de belangrijkste onderdelen is van de e-sigaret. Voor een echte sterkte en grote hoeveelheid damp is het zeker aangeraden een clearomizer aan te schaffen zoals de Aspire Nautilus BDC glassomizer of de Davide-S BDC glassomizer welke een instelbare luchttoevoer hebben en zo dus veel meer damp kunnen produceren ten opzichte van andere clearomizers. Deze zullen ook gelijk zorgen voor een betere keel kriebel.

Vergeet dit niet, er is geen goed of fout bij een "keel kriebel" Alles hangt af van jou gevoel en de persoonlijke voorkeuren. Als je een zware roker bent heb je een e-sigaret nodig met een geavanceerde clearomizer waar je veel damp mee kunt genereren. Omgekeerd, als je een lichte roker bent, zal je waarschijnlijk genoegen nemen met een wat minder geavanceerde clearomizer.

Zijn jouw e-sigaret ervaringen niet goed genoeg om te blijven dampen?
Neem dan even contact met ons op, wij zullen dan een passend advies en helpen met de juiste keuze zodat je toch nog de juiste voldoening uit de e-sigaret te halen, want dat kan echt voor iedereen!